08Desembre2022

El Consell Comarcal del Pallars Jussà contracta 4 persones aturades a través del programa “Treball i Formació”

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha presentat una nova edició del programa de Treball i Formació que ha suposat la contractació de 4 persones durant 12 mesos.
Aquest programa, promogut i finançat pel SOC, té com a objectiu afavorir la incorporació al món laboral i la millora de l’ocupabilitat de persones de 45 anys o més o dones, en situació d’atur, mitjançant una experiència laboral i formativa.

Els i les participants en aquest programa donaran suport a diferents tasques en equipaments comarcals, espais naturals, senders i disposaran d’un d’acompanyament que els facilitarà suport, dirigir-les i guiar-les durant l’execució del mateix.

És el 9è any que el Consell implementa aquests tipus d’accions, que sumen un total de 146 contractats. Per aquest motiu, el seu president, Josep Maria Mullol, ha destacat la importància d’aquest programa que ha permès que moltes persones hagin tornat a prendre contacte amb el món laboral i en alguns casos hagin aconseguit un lloc de treball més enllà del programa. Mullol ha animat als participants aprofitar aquesta oportunitat de formar-se i treballar per tal de millorar el seu futur personal i professional.

Actualment s’està finalitzant l’edició 2020 del programa que va permetre la contractació d’una persona per a la línia específica de DONA. Aquesta, ha suposat l’apoderament de la beneficiària mitjançant l’adquisició de competències sociolaborals. Aquestes actuacions corresponen al Programa Operatiu FSE de Catalunya 2014-2020, del Fons Social Europeu, amb un cofinançament del 50%. En aquests 12 mesos aquesta persona, com ho faran les 4 de l’edició que ara comença, han gaudit d’un contracte de treball així com formació enfocada a la millora de les aptituds tant personals com laborals. 

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.